Bestellen bij Stapelbed.com

Bestellen

Wij zijn een groothandel en hebben geen leveringsgrens. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht. Om een bestelling te plaatsen kunt u ons het beste een mail sturen met daarin de gevraagde goederen. Wij zijn de gehele week tijdens kantooruren aanwezig en beantwoorden zeer spoedig uw aanvraag. Mail uw aanvraag naar info@stapelbed.com

Verloop bestelling

U mailt ons uw bestelling.  Wij beantwoorden uw mail met daarbij een factuur en zetten uw bestelling klaar voor transport. De dag dat wij de betaling ontvangen melden wij de bestelling aan voor transport. Het transportbedrijf bezorgd uw bestelling de werkdag na aanmelding.

Afhalen

Wij beschikken doorgaans over een zeer grote voorraad van alle producten die wij aanbieden echter raden wij wel aan even van tevoren te bellen of hetgeen wat u nodig heeft er in de gevraagde hoeveelheid is.

Bezorgen

Het is bij ons mogelijk uw bestelling te laten bezorgen. Wij besteden deze dienst uit aan een transportbedrijf waar wij al een aantal jaren en vertrouwde samenwerking mee hebben. De tarieven zijn daarbij niet afhankelijk van de afstand, maar van de hoeveelheid. Voor kleine aantallen adviseren wij zelf te komen afhalen ivm hoge vervoerskosten. Reguliere pakketdiensten vervoeren geen bedden ivm de afmetingen.

Online bestellen

Lockerkasten zijn ook via de webshop te bestellen. Informatie over levering, betaling en retouren vindt u hier.