Lockerkasten / lockers

Lockerkast / garderobekast

Robuuste, metalen lockerkasten. Zeer geschikt voor in kleedkamers. Kunnen tegen een stootje. De kasten zijn in te delen in verschillende delen (hang- en legdelen) en afsluitbaar met een slot.

De lockerkast is door zijn sterke constructie veel gebruikt door opvanginstanties voor asielzoekers, hostels, en jeugdkamp organisaties. Ook agrarische bedrijven en uitzendbureaus weten ons te vinden als zij op zoek gaan naar degelijke lockerkasten voor huisvesting van (seizoen)personeel. 

De kasten zijn voorzien van een stevig hangslot en gemaakt van 0.8 mm koudgewalst plaatstaal afgewerkt met een witte gemoffelde krasbestendige verf. De deuren zijn voorzien van een houtmotief wat bijdraagt aan een huiselijke en gezellige sfeer.

De kasten zijn gemakkelijk en simpel te monteren. Wij bieden de mogelijkheid tegen geringe vergoeding de kasten gemonteerd af te leveren.

De kasten voldoen aan de eisen van Stichting Normering Flexwonen (SNF), verantwoordelijk voor de normering van huisvesting van arbeidsmigranten.

Via de link komt u bij ons assortiment stapelbare bedden, matrassen, stoelen en tafels. Deze worden veel verkocht in combinatie met onze lockerkasten. Daarmee creëert u een complete inrichting voor uw gebruiker. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Zo zet je de locker in elkaar

Ook 2e hands lockers

Wij hebben ook gebruikte lockers op voorraad.

Hoogte: 180cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 50cm
Uitvoering: 2-deurs
Prijs: € 59,-