Tafels & stoelen

Partijen kantinetafels en stoelen

Wij kopen geregeld partijen in met stoelen, kantinetafels en kasten. Dit gaat veelal om nog zeer nette gebruikte meubelen die wij voor een goede prijs kunnen aanbieden. Deze partijen hebben een hoge doorloop snelheid en het aanbod wisselt snel. Daarom vindt u van deze partijen geen actueel aanbod op deze website.

Wij informeren u graag over het huidige tweedehands aanbod. Neem gerust contact ons op voor informatie.

Prijs: afhankelijk van aanbod en kwaliteit

Hieronder wel een kleine impressie over welke meubelen wij veelal beschikken.

Kantinetafels

kantinetafels

Kantinestoelen

kantinetafels en kantinestoelen

Betaalbare kantinetafels en stoelen

Onze tafels en stoelen zijn een goede en betaalbare oplossing voor projectinrichting. De stoelen zijn in veel gevallen stapelbaar en dus compact op te bergen. Bovendien is dit soort meubilair speciaal gemaakt voor intensief gebruik. Anders dan bij huiselijk gebruik, krijgen projectmeubelen nog wel eens wat te verduren. Onze kantinetafels en stoelen kunnen moeiteloos tegen een stootje.

Wilt u weten welke stoelen of kantinetafels geschikt zijn voor uw doel? Wij hebben hier veel ervaring mee en die delen we graag met u. Hebben we iets wat u zoekt niet op voorraad? We houden u graag op de hoogte van nieuwe partijen. Wij zijn u graag van dienst. Niet alleen met stapelbedden, maar dus ook met tafels, stoelen en lockerkasten.