Robuuste / stevige stapelbedden nodig?

Wij zijn de expert op het gebied van robuuste & stevige stapelbedden. Onze klanten zijn voornamelijk AZC’s, hostels en bedrijven in de uitzendbranche. Deze stapelbedden moeten stevig zijn en tegen een stootje kunnen.

Onze stapelbedden zijn stevig en robuust en daarom leveren al jaren stapelbare bedden aan deze organisatie. De bedden zijn te gebruiken als stapelbed, maar ook als enkel of tweepersoonsbed. Het is maar net hoe je ze koppelt. Onze bedden zijn dus niet alleen robuust, stevig en hufterproof, maar ook nog eens zeer flexibel in gebruik.

Afhankelijk van de behoefte zijn de bedden overal in te zetten. Deze bedden bieden een degelijke en betaalbare slaapplaats voor bijvoorbeeld seizoenswerknemers. Deze medewerkers krijgen vaak een tijdelijke woonruimte via de uitzendorganisatie. Omdat dit vaak om tijdelijke en flexibele huisvesting gaat, is het wel zo handig dat de bedden zowel enkel, dubbel als gestapeld ingezet kunnen worden. Bovendien is de montage eenvoudig en de opslag compact.  Onder andere om deze redenen kiezen veel uitzendorganisaties voor onze bedden.

De voordelen van onze stapelbedden / stapelbare bedden nog een keer op een rij:

  • Betaalbaar
  • Hufter en hooligan-proof
  •  Stapelbaar en koppelbaar (2-persoonsopstelling)
  • Montage zonder boutjes en moertjes, gewoon simpelweg inhaken
  • Keuze voor levering met of zonder trapjes en uitvalrekken
  • Uit voorraad leverbaar

Dus, bent u overtuigd? Neem gewoon eens contact op en laat u vrijblijvend informeren.

 

stapelbare bedden uitzendbranche, tijdelijke huisvesting